İçeriğe geç

Newspapers Uygulaması

Birazdan size anlatacağım uygulama benim ilk uygulamam.. :) Uygulamanın amacı yerli ve yabancı gazetelerim bir arada bulunduğu ve sadece seçtiğiniz gazeteye tıklamanız ile son gündem haberlerini bulabileceğiniz bir program. Özellikle ülkemizde yabancı gazetelerin dağıtımının yapılmamasından dolayı bu gazeteleri takip etmek isteyen insanlar bilgisayarlar üzerinden takip edebilmektedirler. Ama günlük koşuşturmanın içinde her zaman bu bilgisayar karşısında haber okuma fırsatı bulamayabiliriz. Tabi bu uygulama sayesinde internet sitesinden gazete başlığı seçip onun sayfasını arama zahmetindende kurtuluyoruz.

Uygulamamızda bulunan gazeteler dünya genelinde ve Türkiye de çok okunan gazetelerdir. Bunlar CNN, The New York Times, Usa Today, The Sun, Posta ve Sabah gazeteleri yer almaktadır.

Başlangıç

Tabi bu programın bir avantajıda browserdan bir saat gazete araması yapmak zorunda kaldığından dolayı okumaktan vazgeçen insanlara yardımcı oluyor.

Birde bunların yanında Windows Phone nun özelliklerininde hakkını yememek lazım. Kullanışlı ekranı sayesinde sayfalarda rahatlıkla dolaşılabilir ve görüntü kalitesi kaybına uğramadan yakınlaştırabiliyoruz okumak istediğimiz kısmı.

cnn the-new-york-times sun

Kategori:WP7 Uygulamaları

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir